EHBO Cursussen & Trainingen

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 209,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan EHBO

EHBO

EHBO staat als afkorting voor eerste hulp bij ongevallen of eerste hulp bij ongelukken. Het doel van het volgen van een cursus EHBO is om adequaat te kunnen handelen bij een ongeval.
EHBO
EHBO koffer

Inhoud

Deelnemers aan de cursus EHBO zullen kennismaken met verschillende manieren om eerste hulp bij een ongeval te verlenen. Hierbij kun je denken aan zorg dragen voor de veiligheid van jezelf, het slachtoffer en eventuele omstanders. Maar ook medische hulp inschakelen door 112 te bellen en het slachtoffer te mobiliseren. Technieken zoals reanimeren, het gebruiken van een AED, gebruik van handgrepen bij verslikking, het stelpen van bloedingen, handelen bij een shock en de overdracht van het slachtoffer aan deskundige hulpverleners komt in de cursus EHBO aan bod.
Binnen de cursus EHBO is er veel ruimte om te oefenen met diverse technieken en materialen. Door het duidelijke lesmateriaal en de goede begeleiding zul je de basisprincipes van EHBO al snel onder de knie krijgen.

Relevantie

Een cursus EHBO is bedoeld voor iedereen die als “eerstehulpverlener (EHBO’er) wil functioneren bij levensbedreigende situaties.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus EHBO voor dieren Thuiscursus.nl 209,-
 
Levensreddend Handelen voor Kinderen Thuiscursus.nl 209,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.