Middelbare Veiligheidskunde Cursussen & Trainingen

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 199,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Middelbare Veiligheidskunde

Middelbare Veiligheidskunde

Bij middelbare veiligheidskunde wordt er veel aandacht geschonken aan het herkennen van gevaren, het inschatten van risico’s en het nemen van maatregelen op gebied van veiligheid. Het inventariseren en evalueren van risico’s is hierbij een grote taak. Omdat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving kun jij jouw werkgever als de beste inlichten op gebied van veiligheid. Maar ook als zelfstandige weet je waar je aan toe bent. Preventie is hierbij erg belangrijk, om ongelukken te voorkomen. Veiligheid voorop!

Inhoud

Een cursus op gebied van middelbare veiligheidskunde kan uiteenlopen van crisismanagement tot aan criminologie. De cursus zorgt ervoor dat je inzicht in de organisatie, het beleid en de zorgsystemen krijgt. Je leert de knelpunten op het gebied van veiligheid en gezondheid te signaleren en te bestrijden. Deze veiligheidsadviezen kun je vervolgens op correcte manier rapporteren naar je leidinggevende. Ook ben je bekend met de normen en wetten van de veiligheid.

Relevantie

Een cursus middelbare veiligheidskunde is geschikt als basis voor een carrière op het gebied van veiligheid: zowel zelfstandig als binnen een organisatie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bedrijfshulpverlening Herhalingscursus (HBHV) Zadkine 199,-
  Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.