Bediening Cursussen & Trainingen

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 890,- tot € 2290
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Bediening

Bediening

Wanneer je werkt in de bediening ben je niet alleen druk met het ‘bedienen’ zelf. Ook de voorbereiding zoals het dekken van de tafel en het klaarleggen van benodigde attributen behoort tot je takenpakket. Wanneer gasten binnen komen ben jij de persoon die ze begeleidt naar hun tafel en de eerste bestelling opneemt. Soms weten gasten niet zo goed wat ze willen eten of drinken. Als medewerker in de bediening heb je voldoende productkennis om de klant te kunnen adviseren. Je geeft de bestellingen door aan de keuken en/of de barmedewerkers. Wanneer een bestelling gereed is zorg jij er voor dat deze snel bij de juiste gasten terechtkomt. Tevens draag je zorg voor betalingen, het overdragen van gelden en zal je moeten helpen bij het afruimen en de schoonmaak.
Bediening
Serveerster brengt eten naar tafel

Inhoud

Bij een cursus of opleiding in de bediening leer je hoe je met klanten om moet gaan. Door in de praktijk te ervaren hoe het er aan toe gaat in een horecagelegenheid ontwikkel je jezelf tot een uitstekende bediende. Je zal ook te maken krijgen met theorie: hierin zal specifieke vakkennis naar voren komen. Door de geleerde theorie toe te passen in de praktijk maak je een goede ontwikkeling door als bediende.

Relevantie

Wanneer je geïnteresseerd bent in de horeca en het leuk vindt om gasten te helpen is een cursus of opleiding in de bediening een aanrader. Na afloop kun je aan de slag als medewerker in de bediening van een horecaonderneming.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
MBO Leidinggevende Bediening, niveau 4 (BBL) Scheidegger Opleidingen 2290,-
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht
MBO Leidinggevende Bediening, niveau 4 (BOL) Scheidegger Opleidingen 2290,-
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht
Vakopleiding Kelner Scheidegger Opleidingen 890,-
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.