AJAX Cursussen & Trainingen

Categorie Software en ICT
Prijs € 129,- tot € 536
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan AJAX

AJAX

De samenwerking tussen browser en webserver loopt verre van soepel. Door webprogrammeurs zijn er daarom handige technieken ontwikkeld die via het XMLHttpRequest object de webpagina kunnen bijwerken met webserverinformatie zonder dat de webpagina hoeft te worden herladen. Deze staan bekend onder de verzamelnaam Asynchronous JavaScript and XML (AJAX).
AJAX
AJAX

Inhoud

In deze cursussen AJAX leert u de backbone van AJAX-development, het XMLHttpRequest object, grondig kennen. Hiermee kunt u namelijk zoekopdrachten naar de webserver sturen en antwoord krijgen (waarmee u de inhoud van de webpagina dynamisch kan bijwerken). Dat bijwerken gebeurt met het Document Object Model en JavaScript. Ook deze twee worden in de cursus uitgebreid behandeld, alsmede de veelgebruikte gegevensformaten XML en JSON. Veel AJAX-operaties keren voortdurend terug. Er zijn effectieve functiebibliotheken ontwikkeld, zoals jQuery, waarmee snelle en betrouwbare AJAX-aplicaties worden ontwikkeld. Ook deze komen aan de orde in deze cursus.

Relevantie

Kennis van AJAX is vooral interessant voor gevorderde websitebouwers en webprogrammeurs, die hun webtoepassingen krachtiger, gebruiksvriendelijker en gelikter willen maken. AJAX is een programmeertechniek voor gevorderden, waardoor basiskennis van JavaScript en PHP of een andere server-side scripttaal essentieel is.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
AJAX Web Professional (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 536,-
  Thuisstudie
AJAX Web Professional (Thuisstudie) LOI 536,-
  Thuisstudie
Introductie in Ajax ontwikkeling (online training) ICT Trainingen 129,-
  Heel Nederland

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

* verplicht veld