Cursus Swahili

Categorie Talen
Prijs € 159,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Swahili

Swahili leren spreken en schrijven?

Swahili wordt gesproken in Oost-Afrika, het is samen met het Engels de officile taal in Kenia en Tanzania. Hier is het Swahili de moedertaal van ongeveer 5 miljoen mensen. In de omringende Afrikaanse landen Oeganda, Burundi, Rwanda, het oosten van Congo-Kinshasa en het noorden van Malawi en Mozambique spreekt men Swahili als tweede taal. De naam van deze taal stamt van de Swahili, die leefden langs de kust van Oost-Afrika.
In deze cursus leert u in relatief korte tijd goed Swahili spreken. Deze cursus is echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Swahili gesproken wordt!
Swahili
vlag Tanzania

Wat leer je tijdens een cursus Swahili?

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. U leert Swahili aan de hand van luisteroefeningen, maar u krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Swahili, leert u in deze cursus dus ook van alles over Oost-Afrika, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Voor wie is de taalcursus Swahili bedoeld?

Deze cursus Swahili is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Swahili NHA Thuisstudies 159,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.