LOI

Duits voor beginners en gevorderden (Thuisstudie)

Cursus
C12067494
14 maanden
HBO
€ 682,00

Algemene informatie over de cursus

Voor wie zo voordelig mogelijk Duits op gevorderdenniveau (B2) wil leren, maar wel vanaf de basis wil beginnen, is de slimme combinatiecursus Duits voor beginners en gevorderden de ideale keuze.

Bij de LOI studeer je via een unieke studiemethode met behulp van online animatiefilms en online hoorcolleges. Na afloop van de taalcursus kun je je uitstekend uitdrukken in het Duits, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst de grammatica en hebt een flinke woordenschat opgebouwd. Na afloop weet je ook veel over het land.

De LOI biedt de opleidingen Duits voor beginners en Duits voor gevorderden ook los aan, maar met deze combinatiecursus ben je een stuk goedkoper uit. Je slaat meteen twee vliegen in ťťn klap!

Goed Duits leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Duitse taal is ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Inhoud van de cursus

  • Ook 2 x zo snel te volgen.
  • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
  • Optioneel: officiŽle diploma’s Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch en Goethe-Zertifikat B2 van het Goethe-Institut.

Duur van de cursus

14 maanden

Kosten van de cursus

Totale kosten: 682.5 euro

Bijzonderheden

Goethe-diploma

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie