MBO College Hilversum (ROCvA)

Wat is het ROC van Amsterdam?
Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa.

De school met de meeste beroepsopleidingen
Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, horecaondernemer, juridisch dienstverlener tot verpleegkundige of ICT-er, we hebben het voor je in huis.

Naast middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we opleidingen in het volwassenenonderwijs en in het VMBO. Voor jongens en meisjes en mannen en vrouwen, voor parttime, fulltime, in combinatie met een baan, dan wel naast de zorg voor een gezin.

Onze kerntaak is het verzorgen van een groot aanbod van reguliere en private opleidingen, die samen met werkgevers tot stand zijn gekomen. Deze willen we onderling zo op elkaar laten aansluiten, dat deelnemers daarmee hun loopbaan kunnen vormgeven, tot desgewenst in het HBO.

Een goede combinatie van theorie en praktijk
Het ROC van Amsterdam werkt nauw samen met tal van bedrijven en instellingen in Amsterdam en omgeving. Daar doe je de nodige werkervaring op. Zo kun je er zeker van zijn dat je opleiding aansluit op de praktijk. Bovendien kom je er snel achter of je de juiste keus hebt gemaakt.

Kortom: het ROC van Amsterdam is jouw link naar de toekomst!

Adresgegevens

MBO College Hilversum (ROCvA) geeft o.a. opleidingen in:
  • Hilversum

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'MBO College Hilversum (ROCvA)' of maak gebruik van onderstaande gegevens: