mboRijnland

mboRijnland is méér dan mbo

mboRijnland heeft een breed aanbod op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs, educatie en contractonderwijs. Door dit brede aanbod geven we je de mogelijkheid om een opleiding of cursus te kiezen die precies bij je past.


Middelbaar beroepsonderwijs
In ons middelbaar beroepsopleiding kun je opleidingen volgen in de branches Administratie, Gezondheidszorg, Handel, ICT, Sport en Bewegen, Techniek, Uiterlijke Verzorging, Versindustrie en Welzijn.

Educatie
In ons volwassenenonderwijs kun je diverse cursussen volgen. Je kunt kiezen uit cursussen op het gebied van basiseducatie, voorbereidende & ondersteunende activiteiten (voa) en voortgezet algemeen volwassenen onderwijs (vavo).
Daarnaast verzorgt educatie cursussen Nederlands als tweede taal.

Contractonderwijs
Bij het contractonderwijs kun je cursussen volgen op het gebied van Administratie, Gezondheidszorg, Handel, ICT, Management, Marketing en Sales, Talen, Toerisme, Techniek, Uiterlijke Verzorging en Welzijn. Daarnaast geven we trainingen en cursussen in opdracht van bedrijven, overheid en maatschappelijke instellingen.

Adresgegevens

mboRijnland geeft o.a. opleidingen in:
  • Alphen aan den Rijn
  • Gouda
  • Leiden

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'mboRijnland' of maak gebruik van onderstaande gegevens: