ROC Kop van Noord-Holland

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en (bedrijfs-)cursussen in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met ruim 350 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5000 cursisten.

Het ROC Kop van Noord-Holland onderscheidt zich door zijn kleinschalige organisatievorm en persoonlijke begeleiding. Cursisten zijn voor ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Wij helpen iedereen graag die mogelijkheden te ontwikkelen, zodat onze cursisten goed zijn voorbereid op hun toekomstige beroep of op een eventuele vervolgopleiding. Ook voor bedrijven staan we klaar met een uitgebreid cursusaanbod en opleidingsmogelijkheden op maat.


Het ROC Kop van Noord-Holland is goed vertegenwoordigd de provincie Noord-Holland. We beschikken over een groot aantal vestigingen, verspreid over Den Helder, Schagen én Texel. Stuk voor stuk centraal gelegen én goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Adresgegevens

ROC Kop van Noord-Holland geeft o.a. opleidingen in:
  • Texel
  • Den Helder
  • Schagen

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Kop van Noord-Holland' of maak gebruik van onderstaande gegevens: