ROC Midden Nederland

Een college van ROC Midden Nederland
ROC Midden Nederland is met ruim 26.000 deelnemers één van de grootste onderwijsinstellingen van Nederland. ROC Midden Nederland geeft jou de kans om te werken aan je toekomst. Samen gaan we aan de slag om je talenten te ontwikkelen. Want daar zijn we voor. Je leert wat je nodig hebt om straks goed in je vak aan de slag te gaan. Je leert niet alleen op school, maar ook in de praktijk. ROC Midden Nederland is in 2004 ontstaan uit de fusie tussen het ROC Utrecht en ROC De Amerlanden. We hebben uitstekende contacten met het bedrijfsleven, instellingen en gemeenten in de regio.

Beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs
ROC Midden Nederland verzorgt beroepsopleidingen (mbo) in 12 colleges:


Daarnaast kun je bij ons terecht voor vmbo/tl-, havo- en vwo-opleidingen (voor leerlingen van 18 jaar en ouder). Ook geven we cursussen die je voorbereiden op een mbo- of hbo-opleiding. Voor volwassenen verzorgt ROC Midden Nederland onder andere mbo-opleidingen, cursussen, bedrijfsopleidingen, reïntegratietrajecten en inburgeringscursussen.

Uitgangspunten
ROC Midden Nederland is een open onderwijsinstelling met ruimte en respect voor alle levensbeschouwingen en culturen in onze samenleving. Die samenleving verandert en ROC Midden Nederland verandert mee. Ons onderwijs is eigentijds en vernieuwend. We passen de leerstof en de lesmethodes regelmatig aan. De opleidingen zijn ondergebracht in relatief kleine afdelingen. Daardoor is er veel ruimte voor persoonlijk contact en individuele aandacht.

Op het gebied van volwasseneducatie bieden wij onder andere vmbo-, havo- en vwo-opleidingen, lees- en schrijfcursussen, Nederlands voor anderstaligen en trainingen in sociale vaardigheden. Verder kunt u bij ROC Midden Nederland terecht voor trainingen in vreemde talen, computertrainingen en toeleidingstrajecten die u voorbereiden op middelbaar of hoger beroepsonderwijs.

Adresgegevens

ROC Midden Nederland geeft o.a. opleidingen in:
  • Amersfoort
  • Nieuwegein
  • Utrecht

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Midden Nederland' of maak gebruik van onderstaande gegevens: