ROC Rivor

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Rivor' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Informatieavond ROC Rivor

Datum: woensdag 20 juni 2018
Locatie: Meerdere locaties
Omschrijving:

Kom naar de Informatieavond voor meer informatie over onze avondopleidingen, cursussen, vavo-, educatie- en mbo-opleidingen!

VAVO
Ben je gezakt maar wil je niet alle vakken over hoeven doen? Dan is de VAVO academie bij ROC Rivor voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je diploma te halen. Intensieve begeleiding en kleine groepen. Interesse? Kom dan op 20 juni naar de Informatieavond en vraag naar de voorwaarden.

Cursussen en educatie
Je kennis vergroten? Beter leren lezen? Creatief met glas in lood? Er zijn diverse (educatieve) cursussen die ROC Rivor vanaf september aanbiedt. Onder andere lassen, glas-in-lood, PDB, hout- en marmerimitatie, lakverwerking maar ook taal- en rekencursussen en computervaardigheden.

Mbo
Nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Ook onze Entreeopleidingen (niv. 1) en de academies voor Zorg en Welzijn, Ambacht en Technologie, Ondernemerschap en Dienstverlening zijn vertegenwoordigd tijdens de Informatieavond. Kom ook, en oriënteer je op een opleiding die bij jou past.

Beroepsinteressetest
Je kunt deelnemen aan een beroepsinteressetest en hierover in gesprek gaan met één van de aanwezige loopbaancoaches.

Praktische informatie
Wanneer: Woensdag 20 juni
Locatie: Bachstraat 1, Tiel
Tijd: 18.30 – 21.00 uur

Je bent van harte welkom!
Neem je ouders en andere familieleden gerust mee.

Aanmelden
Meld jezelf aan voor de Informatieavond via het aanmeldformulier (binnenkort beschikbaar). Je krijgt vervolgens praktische informatie en je persoonlijke aanmeldcode per mail toegestuurd. Neem deze mee naar de Informatieavond