International Management Forum

Balanced Scorecard (BSC) in de praktijk

Opleidingsinhoud

Prestatiemeting en -sturing op basis van meer dan alleen financiŽle kengetallen is in veel bedrijven een hot issue. Veel van uw collegaís zetten inmiddels de Balanced Scorecard in om de performance van hun bedrijf te meten en te verbeteren.

In deze schriftelijke cursus zullen de auteurs, mede aan de hand van tal van praktijkcases, het implementatietraject van de Balanced Scorecard behandelen. Het invoeringsplan wordt hierbij gefaseerd beschreven met een opsomming van alle valkuilen die u tegen kunt komen.

Opleidingsduur

8 weken

Kosten

Ä 1.795,- (excl. 6% BTW)

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsleren / Zelfstudie

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.