IMF Academy (International Management Forum)

e-HRM

Opleidingsinhoud

E-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieŽn voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiŽnter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiŽnter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen en aanzienlijke tijdwinst op.

In een aantal organisaties is e-HRM al uitgebreid ingevoerd. Verwacht wordt dat e-HRM over een aantal jaren in de meeste organisaties geÔmplementeerd zal zijn. Niet alleen Employee Self Service (werknemers kunnen zelf wijzigingen in persoonlijke data doorvoeren) neemt een hoge vlucht door de invoering van e-HRM, ook werving en selectie, het opdoen van nieuwe kennis (e-learning) en competentie management gaan hierdoor grotendeels langs elektronische weg plaatsvinden.

Opleidingsduur

9 weken

Kosten

Ä 1.795,- (excl. 6% BTW)

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsleren / Zelfstudie

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.