IMF Academy (International Management Forum)

Enterprise Architectuur (EA)

Opleidingsinhoud

Het architectuurdenken heeft binnen (grote) organisaties de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Waar organisaties nu mee worstelen is hoe de business-, informatie- en technische architectuur beter kunnen worden geÔntegreerd. Alleen een goed afgestemd geheel van processen, organisatie, applicaties en infrastructuur geeft een organisatie de slagkracht die het nodig heeft. Een enterprise architectuur zorgt voor de noodzakelijke afstemming.

Deze cursus geeft u inzicht in de ins en outs van enterprise architectuur. Wat is het? Wat kun je ermee? Hoe doe je het? Wat komt er bij kijken? Hoe voer je het in? Hoe verbeter je? Welke hulpmiddelen zijn er? Dit alles voorzien van vele praktijkcases!

Opleidingsduur

9 weken

Kosten

De kosten van de schriftelijke Enterprise Architectuur opleiding bedragen Ä 1.980,- (excl. 6% BTW) per persoon.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsleren / Zelfstudie

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.