EDUmatch

Frans

Cursus
C12043899
8-16 maanden
€ 350,00

Algemene informatie over de cursus

Frans is net als het Spaans een Romaanse taal, omdat deze uit het Latijn is voortgekomen. Ze staan op de 15e plaats van meest voorkomende talen in de wereld. Het Frans kent meer werkwoordstijden en persoonsvormen dan bijvoorbeeld het Nederlands. De klemtoon is echter eenvoudig en ligt altijd op de laatste lettergreep. Met de cursus Frans leer je op een leuke en slimme manier de taal op beginner niveau.

Inhoud van de cursus

De cursus is bestemd voor iedereen die de Franse taal wil leren. Dit kan zijn voor je werk, maar ook omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar Frankrijk.
Met deze basiscursus leer je Frans spreken, verstaan, lezen en schrijven. Ook wordt er kennis gegeven over het land, de inwoners en de gebruiken.

Na de cursus beschik je over voldoende kennis om je goed uit te kunnen drukken in het Frans. Je kunt bijvoorbeeld boodschappen doen, een hotelkamer reserveren of een gesprek voeren met een Fransman.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Duur van de cursus

8-16 maanden

Kosten van de cursus

Tussen de 180,- en de 350,-

Plaatsen / leslocaties

Geheel Nederland

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.