Cottus Vakschool

Basistraining NEN 1010

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bedoeld voor       

Deze training is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven die een goed basisinzicht willen verkrijgen in de NEN 1010-norm 'veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties'. Deze training zorgt ervoor dat de algemene kennis van de norm wederom actief aanwezig is en u tevens weet welke onderwerpen waar te vinden zijn.

Naast de NEN 1010; 2007 worden de correctiebladen C1 2008 ook integraal behandeld. Ook zal er uitvoerig aandacht aan de NPR 5310 worden besteed.

Inhoud training

De training zal kennis geven van en inzicht geven in alle onderdelen van de norm. Stap voor stap zal de docent de norm bespreken en van elk hoofdstuk de essentie bespreken en die laten zien door middel van voorbeelden en rekenmodellen. Tevens zal de docent ook aandacht geven aan kabelberekeningen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kennis van elektrotechniek is een pre gezien de technische termen en begrippen die de revue passeren.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.