Cottus Vakschool

Herhaling NEN 1010

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bedoeld voor      

Deze  training is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven die een kort en krachtige herhaling willen krijgen van de hoogtepunten van de huidige NEN 1010-norm 'veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties'. Deze training zorgt ervoor dat de hoogtepunten en belangrijkste punten van de norm de revue passeren en de cursist het 'oja-gevoel' geven.

Naast de NEN 1010; 2007 worden de correctiebladen C1 2008 ook integraal behandeld. Ook wordt er stil gestaan bij de NPR 5310.

Inhoud training

De training zal alle hoofdstukken van de norm kort bespreken en behandelen. De docent zal bij elk hoofdstuk de essentie aanhalen en deze toelichten door middel van voorbeelden en ondersteund door korte rekenmodellen. Tevens zal de docent aandacht geven aan kabelberekeningen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kennis van elektrotechniek is een pre gezien de technische termen en begrippen die de revue passeren.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.