Markus Verbeek Praehep

Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) specialisatie Financial services management

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wil je op erkend Masterniveau een diepgaand inzicht krijgen in financieel servicemanagement? Dan is deze gespecialiseerde Masteropleiding van onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences een uitstekende keuze. Je leert alles wat je nodig hebt om uit te groeien tot een veelzijdige professional die binnen jouw organisatie een prominente rol vervult. Je zult het management en de directie uitstekend kunnen adviseren bij het effectief en efficiŽnt managen van het financiŽle beleid en de veranderingen die dit met zich meebrengt. Dat zal vooral opgaan voor het verlenen van financiŽle service. Na het volgen van deze opleiding vormt dat voor jou een zeer vertrouwd terrein.

 • Masterclass Strategisch Management 6 EC
 • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
 • Masterclass Organisatiepsychologie 6 EC
 • Masterclass Toegepaste Organisatiekunde 6 EC
 • Integrale opdracht 5 EC
 • Masterclass Strategisch Financial Services Management 6 EC
 • Masterclass Verandermanagement 6 EC
 • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC
 • Afstuderen 13 EC

Wij bieden je een uniek ontwikkelingsprogramma. Hiermee ontwikkel je jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten tot op Masterniveau. Zo wakker je met een onderzoekende houding jouw natuurlijke nieuwsgierigheid aan en laat je het onderzoeksproces soepeler verlopen door jouw kennis van methodologie. Ook meet je je een reflecterend helikopterperspectief aan, dat je in staat stelt onderzoeksresultaten van hoog niveau af te leveren. Je zult je leven lang voordeel ondervinden van deze ontwikkeling. Bovendien bereid je je tijdens het programma uitstekend voor op de integrale opdracht in fase 1 en op jouw eindscriptie. Een ervaren en deskundige docent reikt je alle kennis en vaardigheden aan die je nodig hebt om met succes praktijkgericht onderzoek uit te voeren en een scriptie te schrijven.

Praktijkgericht onderzoek

NCOI heeft gekozen voor een onderzoeksaanpak die aansluit bij jou als werkende professional. Onderzoek start bij een knelpunt of vraagstuk van jouw organisatie ťn bij jouw nieuwsgierigheid. Je krijgt bij het doen van jouw onderzoek voldoende ondersteuning en richting en vooral ook inspiratie om jouw onderwerp te kiezen. Veel lectoren of docenten van de Masteropleiding zijn bezig met eigen onderzoek bij organisaties. Als student kun je hier op verschillende manieren bij aansluiten met jouw eindscriptie. Je kunt jouw afstudeeronderzoek laten aansluiten bij een onderzoeksthema vanuit jouw eigen organisatie of netwerk, of vanuit een organisatie die is aangesloten bij het betreffende onderzoeksthema.

Getuigschrift

Je sluit deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding af met het officiŽle getuigschrift 'Master Management, Cultuur en Verandering (MCC)', met als specialisatie Financial services management van onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences. Hiermee heb je een hooggewaardeerd getuigschrift in handen. Bovendien heb je het recht de internationaal erkende graad MCC (Master in Culture and Change) te voeren.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is exclusief eventuele BTW, examenkosten, materiaalkosten etc.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.