Summa College

Turbo basisopleiding kok niveau 2

Algemene informatie over de cursus

Snel aan het werk als kok? Met de nodige inzet en veel praktijklessen kunt u binnen één jaar aan de slag als gediplomeerd kok in een keuken.

Inhoud van de cursus

Zelfstandig bereiden van soepen, sauzen, dressings, marinades en een grote variëteit aan enkelvoudige en gemengde gerechten
Menukennis
Hygiëne
Ergonomie
Veiligheid
Milieu
Kwaliteitszorg
Automatisering voor de keuken
Diploma/Certificaat
Na het afronden van de cursus en het behalen van de examens ontvangt u een diploma en/of certificaat.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Tijdens deze cursus is het noodzakelijk dat u het geleerde ook regelmatig in de praktijk toepast. Om toegelaten te worden voor deze cursus moet u daarom voldoen aan de volgende eisen:

U bent minstens zestien uur per week werkzaam in de keuken van een horecabedrijf.
U hebt een getekende werkgeversverklaring nodig bij uw aanmelding voor deze cursus.

Duur van de cursus

24 dagen

Kosten van de cursus

De kosten voor deze cursus bedragen € 2950,- exclusief btw. Deze kosten zijn exclusief het lesmateriaal. De cursuskosten kunt u eventueel in termijnen betalen.

Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 600,-.

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.