International Management Forum

Certified Information Professional (CIP)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De 4-daagse training Certified Information Professional (CIP) is ontwikkeld voor informatiemanagers, I&A coördinatoren en -managers, procesmanagers, functioneel beheerders, IT managers, IT beleidsmedewerkers, business analisten, informatie analisten, projectleiders, IT consultants, organisatie-adviseurs, kwaliteitsmanagers, IT architecten en financiële managers.

Opleidingsinhoud

De Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM is de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld. IT organisaties hebben de CIP training en certificering hoog in het vaandel staan. Informatieprofessionals die over deze certificering beschikken, zijn gewild en kunnen vrijwel overal meteen aan de slag. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 informatiemanagers deelgenomen aan deze training en het Certified Information Professional (CIP) certificaat behaald. Word ook een digitale informatiemanager met de Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis of achtergrond nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze 4-daagse training.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van de 4-daagse training Certified Information Professional (CIP) bedragen € 2.415,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief uitgebreid trainingsmateriaal, een CIP examenvoucher, koffie, thee en lunches. Bent u lid van de AIIM, dan ontvangt u een korting van € 220,-. U betaalt in dat geval € 2.195,- (excl. BTW).

Bijzonderheden

Uw Certified Information Professional (CIP) certificering is 3 jaar geldig.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, London

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.