ICT Trainingen

Certified ScrumMaster (CSM)

Algemene informatie over de cursus

methodieken en krijgt u inzicht in de voordelen die Agile en Scrum bieden ten opzichte van andere methodieken. De Agile en Scrum methodiek kan u helpen uw software ontwikkeling klantgerichter, flexibeler en effectiever te maken. Met als eindresultaat tevreden eindgebruikers en ontwikkelteams. Deze training is in lijn met de Certified ScrumMaster (CSM) certificering.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de basisprincipes van Agile en Scrum, verschillende Agile methodieken, planning, stakeholder engagementen nog veel meer.

Uw Resultaat:

U bent bekend met de principes van de methodiek Agile en Scrum in lijn met de CSM certificering. Tevens heeft u voldoende praktische kennis opgedaan om Scrum te implementeren in uw organisatie.

Voorkennis:

Er is geen specifieke kennis nodig. Het is een pré wanneer u minimaal 1 jaar ervaring heeft als software ontwikkelaar en/of als projectmanager van software ontwikkelingsprojecten.

Duur van de cursus

33 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 389,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.