ICT Trainingen

Agile Project Management (AgilePM)

Algemene informatie over de cursus

U leert specifiek de Agile methodiek toe te passen in een projectgeoriënteerde werkomgeving. Zo heeft u in een vroeg stadium van een project inzicht in kosten, tijd en kwaliteit en kunt u waar nodig bijsturen. Daarnaast leert u ook welke verschillende managementstijlen nodig zijn om succesvolle Agile projecten op te kunnen zetten (in vergelijking met 'traditionele' projecten).

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de juiste voorbereidingen treffen voor de Agile methodiek, het Agile projectmanagement proces, communicatie, Agile control, Agile planning, tijdsbeheersing, functies & verantwoordelijkheden en nog veel meer.

Uw Resultaat:

U bent bekend met de principes van de methodiek Agile en kunt deze toepassen in een projectgeoriënteerde werkomgeving. Tevens bent u voorbereid op het AgilePM® Foundation examen.

Voorkennis:

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Kennis en ervaring met projectmanagement is een pré.

Duur van de cursus

14 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 375,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.