ICT Trainingen

LiveLab 70-467: Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server

Algemene informatie over de cursus

Via dit LiveLab, gericht op Microsoft examen 70-467: Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server, krijgt u uitgebreide praktijkervaring op het gebied van het creƫren van business intelligence oplossingen. In dit lab leer je met name het installeren en onderhouden van de verschillende onderdelen van een BI platform. Door het uitvoeren van opdrachten in een echte Windows SQL Server omgeving verbeterd u uw praktisch kennis en vaardigheden op de diverse examenonderwerpen.

U gaat onder andere praktijkopdrachten uitvoeren met betrekking tot partition switching, high availability en disaster recovery, SSAS, MDX en DMX queries.

Uw Resultaat:

Na het volgen van dit LiveLab heeft u uitgebreide praktijkervaring met het creƫren van business intelligence oplossingen.

Voorkennis:

Er is geen specifieke voorkennis vereist. We adviseren dat u eerst de volgende training heeft gevolgd: Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server (exam 70-467)

Duur van de cursus

7 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 149,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.