CorCaroli.Life

Groepsdynamica - samenwerken

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In veel gevallen blijken verborgen processen te leiden tot persoonlijke belemmeringen en relatieproblemen op de werkvloer. Deze onbewuste emotionele processen leveren vaak moeilijkheden op. In een goed samenwerkende organisatie dienen de medewerkers binnen teams / organisatievormen elkaar te kunnen vertrouwen. Daarvoor is een open houding naar elkaars valkuilen en kwaliteiten gewenst.

Opleidingsinhoud

Training groepsdynamica. In een goed samenwerkende organisatie dienen de medewerkers binnen teams / organisatievormen elkaar te kunnen vertrouwen. Daarvoor is een open houding naar elkaars valkuilen en kwaliteiten gewenst. Onze specifieke methode die hiervoor is ontwikkeld biedt buitengewone perspectieven en heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen.

Deze door unieke methode is ontwikkeld voor de veranderingen in het bedrijfsleven en de daarbij behorende onderlinge relaties. Met name in bedrijven waar vernieuwingen gewenst zijn is een verdiepende groepstraining van groot belang.

Voorbeelden: fusies, transformatie processen binnen een bedrijf of reorganisaties. In veel gevallen blijken verborgen processen te leiden tot persoonlijke belemmeringen en relatieproblemen op de werkvloer. Deze onbewuste emotionele processen leveren vaak moeilijkheden op. In deze training worden deze bloot gelegd en wederzijds herkend. Hierna ontstaan persoonlijke verbindingen die leiden tot beter begrip en samenwerking

Locatie:
Onze opleidingen en trainingen worden intern op onze eigen locatie aangeboden in de prachtige natuurlijke omgeving van het Friese Wouden-Meren gebied, in de regio Leeuwarden. Tijdens de training maken wij graag gebruik van de natuur op en om ons terrein. In de pauzes is het genieten aan het water van de pingo of in de schaduw van de centrale kastanjeboom. Wanneer mogelijk worden ook de trainingen buiten gegeven.
Wij houden van de natuur, daarom houden we op ons terrein rekening met hergebruik en streven we, voor zo ver dat mogelijk is, een circulaire economie na.

Zoek contact met CorCaroli.Life voor vrijblijvende informatie en ga met ons deze uitdaging aan.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je wordt uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Opleidingsduur

Een weekend

Kosten

Inclusief verblijf en training

Bijzonderheden

CorCaroli.Life is er voor jou! Daarom hebben wij trainingen van persoonlijke ontwikkeling tot aan een uitstekende Lifecoach Opleiding. Wil je je leven inrichten vanuit bezieling en passie, vraag ons dan om meer informatie. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer je doet wat goed is voor jou, je altijd van waarde bent voor je omgeving. Je leven wordt leuker en je ontdekt je zingeving.

Bij ons helpen vakkundige Life-Coaches je naar een passend perspectief. Een werkwijze waarin je je eigen weg kan vinden, je talenten ontwikkelen en lastige handicaps en weerstanden op kan lossen.

Al 30 jaar is de coaching For A Better Life! populair.

Plaatsen / leslocaties

Twijzelerheide, regio Leeuwarden

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.