IMF Academy (International Management Forum)

SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) Ė training en certificering

Algemene informatie over de cursus

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training wordt u door Scaled Agile geaccrediteerde SAFe Program Consultant Trainers (SPCTs) opgeleid tot SAFe Program Consultant (SPC) en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen. In deze officiŽle SPC training leert u hoe u een Lean-Agile transformatie kunt leiden door gebruik te maken van de praktijken en principes van het Scaled Agile Framework (SAFe). U leert hoe u efficiŽnt programma's kunt coachen, Agile Release Trains (ARTs) kunt lanceren, een continue leveringspijplijn en DevOps cultuur kunt bouwen en een Lean portfolio mogelijk kunt maken.

Inhoud van de cursus

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training leert u hoe u de rol van SAFe Program Consultant (SPC) het beste kunt vervullen en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen van Scaled Agile. U leert o.m.:

 • een Lean-Agile transformatie van uw onderneming leiden
 • het Scaled Agile Framework (SAFe) implementeren
 • een Lean portfolio aanmaken
 • de organisatie afstemmen op een gemeenschappelijke taal en manier van werken
 • een waardestroom identificatie uitvoeren
 • Agile Release Trains (ARTs) lanceren en ondersteunen en large solutions coŲrdineren
 • een implementatie-uitrol/strategie opbouwen en uitvoeren
 • het Scaled Agile Framework (SAFe) configureren voor een specifieke bedrijfscontext
 • managers en leidinggevenden opleiden m.b.t. Leading SAFe
 • handelen als een SAFe 5.1 Lean Agile leader (SL) certificeringsvertegenwoordiger

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze SAFe Program Consultant (SPC) training. Enige ervaring op het gebied van Agile en Scrum en kennis van en ervaring op het gebied van project management is evenwel gewenst.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 4-daagse SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) training bedragen Ä 2.995,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee, alle lunches en het officiŽle documentatiemateriaal van Scaled Agile. De kosten van het SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen zijn inbegrepen in de toegangsprijs, mits u het examen binnen 30 dagen na afloop van de SPC training aflegt. Mocht u onverhoopt niet slagen, dan kunt u opnieuw examen doen. De herexamenkosten bedragen $ 250 (plm. Ä 200,-).

Bijzonderheden

De voertaal tijdens de SPC training is Engels en op verzoek Nederlands. Het officiŽle studiemateriaal van Scaled Agile en het SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen zijn eveneens in het Engels. Wilt u de SAFe Program Consultant (SPC) training in het Duits of in het Frans volgen? Kijk dan hier of neem contact met ons op.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.