IMF Academy (International Management Forum)

SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) Ė training en certificering

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training met certificering is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk voor en betrokken zijn bij de implementatie van Agile programma's en portfolio's in organisaties die de omschakeling willen maken naar Lean-Agile. Wij denken dan aan consultants, leidinggevenden, managers en directeuren, portfolio beheerders, personeel van het Project Management Office (PMO), professionals quality assurance (QA) en IT-beheer, programma- en projectmanagers, product managers en product lijnmanagers, personeel van procesleiding en lifecycle beheer, enterprise, system en solution architecten, change managers, leden van het Lean-Agile Center of Excellence (LACE) en de Agile werkgroep.

Opleidingsinhoud

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training wordt u door Scaled Agile geaccrediteerde SAFe Program Consultant Trainers (SPCTs) opgeleid tot SAFe Program Consultant (SPC) en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen. In deze officiŽle SPC training leert u hoe u een Lean-Agile transformatie kunt leiden door gebruik te maken van de praktijken en principes van het Scaled Agile Framework (SAFe). U leert hoe u efficiŽnt programma's kunt coachen, Agile Release Trains (ARTs) kunt lanceren, een continue leveringspijplijn en DevOps cultuur kunt bouwen en een Lean portfolio mogelijk kunt maken.

De eerste twee dagen van de training zullen u voorzien van de basis om SAFe aan anderen te kunnen onderwijzen. De laatste twee dagen richten zich uitsluitend op wat er nodig is om SAFe succesvol in uw onderneming te implementeren.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze SAFe Program Consultant (SPC) training. Enige ervaring op het gebied van Agile en Scrum en kennis van en ervaring op het gebied van project management is evenwel gewenst.

Opleidingsduur

HBO

Kosten

De kosten van de 4-daagse SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) training bedragen Ä 2.995,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee, alle lunches en het officiŽle documentatiemateriaal van Scaled Agile. De kosten van het SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen zijn inbegrepen in de toegangsprijs, mits u het examen binnen 30 dagen na afloop van de SPC training aflegt. Mocht u onverhoopt niet slagen, dan kunt u opnieuw examen doen. De herexamenkosten bedragen $ 250 (plm. Ä 200,-).

Bijzonderheden

De voertaal tijdens de SPC training is Engels en op verzoek Nederlands. Het officiŽle studiemateriaal van Scaled Agile en het SAFe 5.1 Program Consultant (SPC) examen zijn eveneens in het Engels.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.