ICT Trainingen

LiveLab N10-007: CompTIA Network+

Algemene informatie over de cursus

In deze online CompTIA LiveLab, gericht op CompTIA examen N10-007: CompTIA Network+, krijg je uitgebreide praktijkervaring op het gebied van netwerken, netwerkmodellen en de daarin behorende netwerkprotocollen.

Door het uitvoeren van opdrachten in echte netwerkomgevingen verbeter je jouw praktische kennis en vaardigheden op de diverse examenonderwerpen.

Je gaat onder andere praktijkopdrachten uitvoeren met betrekking tot netwerkcomponenten, basisbeginselen, netwerkapparaten, beveiliging, protocollen, routering en nog veel meer.

Uw Resultaat:

Na het volgen van dit LiveLab heb je uitgebreide praktijkervaring op het gebied van netwerken, netwerkmodellen en netwerkprotocollen.

Voorkennis:

Je beschikt over de theoretische kennis met betrekking tot dit certificeringsexamen. Je kunt online bij ons de training CompTIA Network+ volgen.

Duur van de cursus

26 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 149,00

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.