Kronenburgh Business College

Basiskennis Boekhouden en Calculaties BKB BKC (Financieel Assistent) (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bij Kronenburgh zijn de modules BKB en BKC ook gepland voorafgaand aan de PDB modules. Het succes op het behalen van het PDB diploma wordt duidelijk vergroot door toch eerst BKB en BKC te doen. Met BKB en BKC wordt de noodzakelijke basis gelegd. Dus meld je aan!

Met de opleiding Financieel Assistent leg je een stevige basis om goed te functioneren binnen een administratiekantoor of een financiŽle afdeling van een organisatie. Ook als ondernemer heb je met dit diploma voldoende kennis om uw eigen administratie bij te houden. Je kunt ook meteen doorstomen en ook het Praktijkdiploma Boekhouden PDB behalen.

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma

Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair boekhoudenGeschikt voor iedereen die een goede basiskennis wil opdoen voor het voeren van een boekhouding van een kleine organisatie? Of wanneer je voor jezelf gaat beginnen en je je eigen boekhouding wil gaan doen? Wellicht besteed je je boekhouding uitbesteden, maar wil je grip op de zaak houden? Enkele onderwerpen: eigen vermogen journaalposten, kolommenbalans, voorraadboek grootboekrekening en facturen. Met BKB doe je de voorwaardelijke kennis op voor de module PDB Bedrijfsadministratie.Basiskennis Calculaties BKCIn deze korte praktijkgerichte module specifieke aandacht voor goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens.Met BKC doe je de voorwaardelijke kennis op voor de module PDB Kostencalculatie.

Opleidingsduur

7 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 1000
Studiemateriaal: EUR 136

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.