Kronenburgh Business College

Commercieel Medewerker (Deeltijd MBO3 - Den Haag)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze deeltijd MBO3 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in ťťn klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO3+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO4 / MBO3+ werk- en denkniveau hebt. Verder toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Voor een werkgever breng je dus de nadrukkelijke meerwaarde mee: een medewerker commerciŽle binnendienst die wat zal betekenen voor het bedrijf. Kronenburgers maken het verschil! Ben jij een echte commerciŽle 'tiger'? Ga je gewoon door om je targets te halen ook na een paar keer 'nee' te horen. Zet jij voor je klanten net even een stapje meer? Wil jij de Accountmanager in de buitendienst optimaal ondersteunen? Meld je dan aan!

De Medewerker commerciŽle binnendienst klantgericht, overtuigend en deskundig op het vakgebied, denkt hij met de klant mee en stelt hij zich professioneel op. Hij benadert zijn werkzaamheden vanuit een commercieel oogpunt, waarbij hij een juiste balans vindt tussen de belangen van de klant en van de organisatie. Hij treedt accuraat op om zijn verkooptargets en/of werkafspraken te behalen.

(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Opleidingsinhoud

Het deeltijd collegeprogramma

Dinsdags- Research and Plan a Marketing Campaign;- Sales Techniques;- Investigating Customer Services;- Introductie Business Spaans;- Persoonlijk Profileren (presenteren, onderhandelen, vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Optioneel (niet verplicht om te volgen / indien aangeboden; vooraf inschrijven):- Basis Kostencalculaties.DonderdagsGeneriek:- Nederlands, Engels en Rekenen.Beroepsspecifiek:- Keuzedeel: Lean Creatief.Keuzedelen:Binnen deze opleiding heeft u een keuzevak (keuzedeel):- Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240);- Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240); of- Engels MBO4 B1 (K0802) (studielast 240).Nederlands, Engels en Rekenen:Deze modules volg je bij onze tweedejaars studenten op de donderdag. Je doet examen op MBO3 niveau, maar op MBO4 niveau mag ook. Dan verkrijg je een vrijstelling wanneer je het MBO4 programma nog gaat doen.LoopbaanburgerschapJe maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (uw baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

43 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.