Kronenburgh Business College

Assistent-Makelaar Wonen (Juridisch Dienstverlener) (Deeltijd MBO4 - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze deeltijd MBO4 opleiding te volgen, laat je zien dat je een aantoonbaar HAVO / MBO4 werk- en denkniveau hebt. Met het behalen van een Kronenburgh MBO diploma toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Jouw vakgebied is de makelaardij, maar je hebt ook de nodige juridische ?know-how? opgebouwd. Voor een werkgever breng je dus de nadrukkelijke meerwaarde mee. Ook heb je tijdens de opleiding gewerkt aan je aan je persoonlijk communicatieve en ondernemersvaardigheden. Zo word je de next level Assistent-Makelaar die begrijpt wat goede dienstverlening is!

De assistent makelaar wonen werkt op een makelaarskantoor. De assistent makelaar wonen ondersteunt de gecertificeerd makelaar bij de aan- en verkoop, de huur en verhuur van woningen binnen de particuliere woningenmarkt, het verrichten taxaties, het beheren van het relatiebestand, het uitvoeren van promotieactiviteiten.

(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Opleidingsinhoud

Het deeltijd collegeprogramma

DinsdagsBeroepsspecifiek:- Privaatrecht, Publiekrecht;- Vastgoed Economie;- Bouwkunde;- Praktijkleer Wonen (Makelaardijleer);- Praktijkopdrachten Makelaardij;- Profiel Juridisch: Bijzondere overeenkomsten, Burgerlijk Procesrecht, Faillissementsrecht, Materieel Strafrecht, Formeel Strafrecht;- Taken gemeenten;- Schuldhulpverlening;- Persoonlijk Profileren (Presenteren, onderhandelen, vergaderen);- Webcare;- Ondernemer MKB.DonderdagsGeneriek:- Nederlands, Engels en Rekenen.Beroepsspecifiek:- Sales A;- Key Accountmanagement;- Event Management;- Keuze: Lean Creatief of Duurzaam in Beroep.KeuzedeelBinnen deze opleiding zijn er keuzedelen:Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).LoopbaanburgerschapJe maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / Beroepspraktijkopdrachten BPVOp de leerwerkplek (uw baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

51 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 69466

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.