Kronenburgh Business College

Foundation Recht: Introductie Rechtsgebieden (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze Bedrijfsopleiding te volgen, raak je bekend met hoe het rechtssysteem in elkaar zit, hoe binnen het recht gedacht wordt. Hoe zit het Burgerlijk Wetboek in elkaar en wat zijn de regels van bijvoorbeeld erfrecht? Waar vind je jurisprudentie over een bepaald onderwerp? Leren denken als de 'rijdende rechter' kan veel problemen voorkomen. Wie gelijk heeft en in zijn recht staat, moet dat ook gewoon krijgen. De opleiding kun je ook volgen om te bepalen of de juridische richting iets voor jou is. Deze opleiding geeft een vrijstelling binnen onze beroeps- en mbo opleiding in de juridische richtingen. Dus meld je aan!

Foundation Recht is belangrijk voor juridisch medewerkers die werkzaam op advocaten-, notaris-, makelaars-, verzekerings- en deurwaarderskantoren, maar ook binnen de overheid bij gemeenten, provincies en het Rijk.

Maar ook als zelfstandig ondernemer of als ondernemer binnen een bedrijf is basiskennis van het recht fundamenteel.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

  • Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning) en examentraining;- Foundation Recht geeft een vrijstelling binnen de opleiding Juridisch Medewerker MBO4.- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;- Gemotiveerde medestudenten;- Docenten uit de praktijk;- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;- Aanvang en einde colleges buiten spits;- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt je het verschil !Kortom alle voordelen van particulier onderwijs: een degelijke opleiding.

Opleidingsduur

8 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 1625
Studiemateriaal: EUR 37540

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.