Kronenburgh Business College

Foundation Secretarieel (Bedrijfsopleiding - Den Haag)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze bedrijfsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carriŤre: Ik ga richting de SecretariŽle ondersteuning. Kun jij heel goed plannen en de realisatie van afspraken bewaken? Meld je dan aan!

Als secretaresse werk je zelfstandig en voor grote klussen draai je je hand niet om. Als dagelijkse taken ben je bezig met gegevensverzameling en -verwerking, informatievoorziening, planning en organisatie, communiceren en het maken van afspraken. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, notuleert vergaderingen en beheert de actie- en besluitenlijsten.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Kantoorpraktijk- Schriftelijke en mondelinge informatie-uitwisseling, onderhouden relatienetwerk, uitvoeren administratieve taken, onderhouden (digitale) archief;- Beheren agenda, organiseren bijeenkomsten, verslaglegging en afhandeling actiepunten vergaderingen, ontvangen bezoekers, afhandelen facturen en declaraties.ComputervaardighedenBasics en verdieping gebruik van de office suite: Word, Excel en PowerPoint, maar ook Outlook agendabeheer.Profiel Secretarieel- Ontwikkeling en beheer voorlichtings-, promotie- en/of pr-materiaal, redigeren aangeleverde teksten, informatie verstrekken aan derden;- Beheren kleine budgetten en afhandelen financiŽle zaken;- Beoordelen offertes en leveringscontracten en opstellen leveringscondities;- Bijhouden en controleren projectadministratie, beheren en controleren urenadministratie.

Opleidingsduur

13 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 1730
Studiemateriaal: EUR 48572

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.