Kronenburgh Business College

Basiskennis Loonadministratie BKL (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Alle medewerkers kijken elke maand weer uit naar de loonstrook. Met de opleiding Basiskennis Loonadministratie BKL leg je de basis voor dit vakgebied met de modules Loonheffingen en de module Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Kijk ook eens naar de opleiding MPZ met nog een extra module Personeel, Organisatie en Communicatie. Op de arbeidsmarkt is altijd vraag naar een goede salarisadministrateur. Dus meld je aan!

De salarisadministrateur heeft als taak om de salarissen en de daaraan gerelateerde belastingen en afdrachten correct en tijdig uit te laten betalen. Dit vraagt goed inzicht in de salarisverwerking in al haar facetten en de gevolgen die fouten of vertragingen kunnen hebben voor medewerkers. Als gevolg van de automatisering is er naast invoeren en muteren ook steeds meer aandacht voor controle, informatievoorziening en advisering.

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma

BKL LoonheffingenMet het succesvol afronden van de module Looonheffingen verkrijgt u kennis van loonadministratie, loonbelastingtabellen en loonaangifte. Ook zaken zoals de werkkostenregeling, loonheffing en voorlopige aanslag inkomstenbelasting zijn aan bod gekomen.BKL Arbeidsrecht en Sociale zekerheidVan CAO-regelgeving en sociale zekerheid tot arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Als (toekomstig) personeelsfunctionaris of salarisadministrateur is kennis rondom arbeidsrecht en sociale zekerheid een waardevolle aanvulling voor uw cv en voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Opleidingsduur

8 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 960
Studiemateriaal: EUR 75

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.