IMF Academy (International Management Forum)

Data Science voor Business Professionals

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In deze 5-daagse training leert u o.m. de methoden achter Data Science kennen en leert u werken met tools voor data mining, machine learning en visualisatie

Opleidingsinhoud

In de 5-daagse training Data Science voor Business Professionals leert u de methoden achter Data Science kennen en raakt u vertrouwd met data mining-, machine learning- en visualisatietools. Na afloop van de training heeft u kennis van:

Data architectuur en de inzet van de diverse applicaties daarin
Architectuur van de Data Science tools WEKA en R-studio
De mogelijkheden op het gebied van data analyse
De belangrijkste R packages voor data analyse en voorspellingen
Bent u in staat om data te verzamelen, te bewerken, te prepareren en data sets te creŽren
Kunt u programma's en functies maken en kunt u voorspelmodellen toepassen

De training bestaat uit 4 theoriemodules en 4 praktijkmodules. De theoriemodules zijn interactief. U wordt geacht actief mee te doen en mee te discussiŽren. Afwisselend zijn er opdrachten die met een laptop worden uitgevoerd. Tijdens de training wordt actief gewerkt met verschillende programma's. U dient uw eigen laptop mee te nemen waarop geÔnstalleerd kan worden. Compatibele besturingssystemen zijn Windows (vanaf Windows 7) en OSX (vanaf Mountain Lion). Alle programma's waarmee tijdens de training gewerkt wordt zijn gratis en worden tijdens de training geÔnstalleerd.

De praktijkmodules gaan over het toepassen van de geleerde kennis en vaardigheden. Tijdens deze modules wordt u geacht uw werk te presenteren. Er zijn zowel individuele opdrachten als groepsopdrachten. R wordt in 6 modules van telkens 3 uur behandeld en wordt afgesloten met een presentatie van uw (eigen) praktijkcase.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De training Data Science voor Business Professionals is een expert level training. Een deel van de noodzakelijke basiskennis wordt behandeld maar het is wel gewenst dat u enige voorkennis heeft. Mocht u deze voorkennis missen dan kunt u eerst de 3-daagse Big Data opleiding volgen.

Opleidingsduur

5 dagen

Kosten

De kosten van de 5-daagse training Data Science voor Business Professionals bedragen Ä 3.575,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. koffie/thee, alle lunches en trainingsmateriaal.

Bijzonderheden

Elke deelnemer ontvangt na afloop van de training Data Science voor Business Professionals een persoonlijk certificaat.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.