International Management Forum

Big Data Practitioner opleiding

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In deze3-daagse certificerende Big Data opleiding wordt u opgeleid tot Big Data Practitioner. U kunt deze opleiding zien als een vervolgopleiding van de Big Data Foundation opleiding. Bij voldoende basiskennis kunt u ook direct instappen in de Big Data Practitioner opleiding.

Opleidingsinhoud

De kennis die u al dan niet in de Big Data Foundation opleiding heeft opgedaan, leert u praktisch toe te passen. De opleiding bestaat uit de volgende onderwerpen:
  • Big Data proces in de praktijk in basis toepassen
  • Algoritmes en analytics
  • Praktische toepassing van het Big Data proces: de architectuur en de systemen
  • Roadmap: implementatie van Big Data systemen binnen uw organisatie
  • Kwaliteit van Big Data

Aan het eind van de opleiding heeft u inzicht in de Big Data processen en systemen. U weet de juiste analyse technieken in te zetten en u weet hoe u een analyse vormgeeft vanaf het verzamelen van de data tot en met de presentatie.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wij gaan ervan uit dat u de nodige basiskennis van Big Data heeft. Indien u deze niet heeft raden wij u aan eerst de Big Data Foundation opleiding te volgen. Zowel de Big Data Foundation als de Big Data Practitioner opleiding wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.

Opleidingsduur

De Big Data Practitioner opleiding bestaat uit 3 lesdagen en vindt in Haarlem plaats. De lesdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Kosten

De kosten van de 3-daagse Big Data Practitioner opleiding bedragen € 2.690, - (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is exclusief een voucher voor het iSQI Big Data Practitioner examen, maar inclusief koffie/thee, lunches, het opleidingsmateriaal en het boek Succes met Big Data (t.w.v. € 30,-) mocht u hierover niet beschikken.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, Financiële, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.