IMF Academy (International Management Forum)

Cyber Security Audit training en certificering

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De leerdoelen van deze allernieuwste certificering van ISACA zijn de volgende:
 • Understand frameworks to identify best practices
 • Identify cyber and legal regulatory requirements to aid in compliance assessments
 • Perform cyber security and third-party risk assessments
 • Define your asset, configuration, change and patch management practices
 • Assess network security from security architecture to traffic analysis to segmentation to data loss prevention
 • Identify application security controls
 • Distinguish between firewall and network security technologies
 • Identify cloud strategies and controls
 • Identify the benefits and risks of containerization

Opleidingsinhoud

Tijdens de training wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cybersecurity Audit Certificate examen. Met name op de laatste dag kunt u zichzelf trainen aan de hand van tal van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis voor het Cybersecurity Audit Certificate examen is de training voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt door de trainer de vertaalslag gemaakt van de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om de Cyber Security Audit training succesvol te kunnen doorlopen en te slagen voor het Cybersecurity Audit Certificate examen van ISACA. Enig begrip van cyber security en eventuele audit ervaring is vanzelfsprekend een pré. Mocht u nog niet over voldoende cyber security kennis beschikken, dan raden wij u aan om eerst de Cybersecurity (CSX) Fundamentals training en certificering (eveneens van ISACA) te volgen.

Opleidingsduur

De Cyber Security Audit training bestaat uit 3 trainingsdagen en wordt in Amsterdam georganiseerd.

Kosten

De kosten van de 3-daagse Cyber Security Audit training bedragen € 3.480,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee, lesmateriaal, de Cybersecurity Audit Certificate Study Guide van ISACA, proefexamens en een voucher voor het Cybersecurity Audit Certificate examen (t.w.v. plm. € 1.000,-). Wanneer u deelneemt aan het examen dient u lid te zijn van ISACA. Mocht u nog geen lid zijn dan helpen wij u graag bij het aanvragen van uw lidmaatschap.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, Financiële, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.