Kronenburgh Business College

FinanciŽle Dienstverlening - Bestuurlijke Informatievoorziening (Bedrijfsopleiding - Den Haag)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Onjuiste of onvolledige managementinformatie kan leiden tot verkeerde beleidsbeslissingen en inefficiŽnt werken. Om het management goed te kunnen informeren over de interne gang van zaken speelt betrouwbaarheid van de informatie een cruciale rol. Dit vereist inzicht in de risico?s die deze betrouwbaarheid bedreigen. Een uitdaging voor de financieel-economisch medewerker! Want je wil grip hebben op de informatieprocessen binnen de organisatie. Zeker in een tijd waarin ICT zich in sneltreinvaart blijft ontwikkelen. Dus meld je aan voor de bedrijfsopleiding Bestuurlijke informatievoorziening BIV bij het Kronenburgh Business College in Den Haag: deeltijdopleidingen voor volwassenen in de economische richtingen. Lees hieronder meer over de opleiding.
  • informatievoorzieningsproces- interne controle en interne beheersing- waardekringloopproces handels- of productieonderneming- inkoop, opslag en verkoopproces handels- of productieonderneming- aspecten productieproces, financieel proces, personeelsvoorzieningenproces.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Toelating

Er zijn geen toelatingseisen. De beste vooropleiding is het Praktijkdiploma Boekhouden (PDBģ) of Moderne bedrijfsadministratie MBAģ.Wij verzorgen deze opleiding op HBO1 / ECF niveau 5 (European Competence Framework).

Opleidingsduur

6 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 855
Studiemateriaal: EUR 60

Bijzonderheden

Vervolgopleiding

Een Financieel Economische hbo-opleiding / HBO SPD Bedrijfsadministratie.Kronenburgh

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.