Kronenburgh Business College

Salarisadministrateur (Beroepsopleiding KBC4- Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carrière: Ik ga richting de salarisadministratie. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Salarisadministrateur KBC4 van het Kronenburgh Business College. Zie jij ook hoe belangrijk medewerkers het vinden dat de salarisadministratie klopt en iedereen op tijd salaris ontvangt? Wil jij hier graag voor zorgen? Meld je dan aan.

Actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving is onontbeerlijk. De salarisadministrateur kan loonberekeningen maken (netto-bruto, bruto-netto), vragen hierover beantwoorden en wetswijzigingen op de juiste manier toepassen. De salarisadministrateur werkt op de (salaris)administratie van een bedrijf of instelling of bij een accountantskantoor of speciaal salarisadministratiekantoor. Dan doe je de salarisadministratie van een aantal bedrijven.

(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Dinsdags- Human Resources;- Kantoorpraktijk;- Uitzenden detacheren;- Investigating Customer Services.- Profiel HRM: in-, door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (Presenteren, Onderhandelen en Vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- BKL Arbeidsrecht;- BKL Loon;- MPZ Personeel, Organisatie en Communicatie;- Lean Creatief.

Opleidingsduur

50 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 39839

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.