NHA Thuisstudies

Nail Art

Algemene informatie over de cursus

Tot EUR1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Leer alles over de Opleiding Nail Art

Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Op speciale evenementen val je met je prachtig versierde nagels meteen op en zorg je gegarandeerd voor een goede eerste indruk! Wil je leren hoe je je eigen nagels of die van iemand anders origineel versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art!

Met de Nail Art cursus leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen! Het rijk geÔllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, handige technieken en tal van praktische oefeningen. Dankzij het professionele gratis materialenpakket t.w.v. € 40,- kun je direct aan de slag!CreŽer oneindig veel designs

Tijdens de Nail Art cursus ga je aan de slag met verschillende materialen. Je ontdekt de functie van de materialen en hoe je er zo veel mogelijk technieken mee uitvoert. Je gaat creatief aan de slag met kleuren, achtergronden, accenten en afwerkingstechnieken. Door je te verdiepen in alle facetten van het vak zul jij straks oneindig veel designs maken!

Na het volgen van deze cursus Nail Art ben je bekend met het geven van een basismanicure en het lakken van nagels. De vele technieken die je in deze cursus leert, stellen jou in staat om elk gewenst ontwerp te realiseren. Zo vind je altijd een ontwerp dat bij je klanten (of jezelf) past.

Naast de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om mooie en verzorgde nagels te creŽren, word je in deze cursus ook ondersteund in het zakelijke aspect van het van. Je leert de Nail Art-behandelingen verkopen en ontdekt hoe je prijzen bepaalt die passen bij de ontwerpen.Een Nail Art cursus voor iedereen

De cursus is bedoeld voor iedereen die de kneepjes van nagelversieringstechnieken wil leren. Ben je werkzaam in een schoonheidssalon, nagelstudio, kapsalon, pedicuresalon of een andere zaak gericht op uiterlijke verzorging? Dan biedt de cursus Nail Art de perfecte aanvulling om jouw kennis binnen je huidige vakgebied uit te breiden.

Wil jij het vak leren als hobby voor vrienden en familie? Ook dan ben je met deze cursus Nail Art aan het juiste adres!Inclusief professioneel materialenpakket!


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Cursus Nail Art

De cursus Nail Art bestaat uit acht duidelijke lessen. Alle lessen bevatten een korte inleiding met heldere afbeeldingen en vervolgens ga je zelf creatief aan de slag. Je werkt niet alleen met nagellak, maar ook met diverse andere materialen.

In de cursus Nail Art komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Basis manicure en nagellaktechnieken

Het reinigen van de nagels, het uitvoeren van een basis manicure en de verschillende materialen en het stellen van een diagnose van de nagelconditie.

Productgebruik en kleurenleer

Wijze van productgebruik, vermengen van primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellakken, en technieken als blending, fading en shading.

Stamping

Uitleg over het materiaalgebruik en de vele mogelijkheden van deze techniek.

Animal prints

Vele technieken komen hier samen, waaronder het creŽren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen.

Fantasie en abstract

Het maken van schetsen en kleurcombinaties, oefenen met verschillende materialen zoals penselen en sponsjes.

One-stroke painting

Maken van professionele designs, het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts ťťn penseel.

Holiday designs

Alle voorgaande technieken komen samen, in combinatie met glitter, strasstenen en folies, om voor elke gelegenheid en seizoen het juiste design te ontwerpen.

Prijsstelling en verkooptechniek

Wil je de opgedane kennis beroepsmatig inzetten, dan leren we je het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.

Start vandaag nog met de nailart cursus van NHA of bekijk de gratis proefles!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

Voor de cursus Nail Art staat een studieduur van 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van drie uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur ons een e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf299,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.