NHA Thuisstudies

cursus Servisch

Algemene informatie over de cursus

Op reis naar het prachtige ServiŽ? Volg de cursus Servisch.ServiŽ is een aantrekkelijke vakantiebestemming. Vind je het leuk om tijdens je reis in gesprek te gaan met de plaatselijke bevolking? Start vandaag nog met Servisch leren bij NHA. Na de cursus Servisch kun je goed uit de voeten.

ServiŽ is sinds 2006 onafhankelijk en een populaire bestemming voor toeristen. Servisch is een Slavische taal. Het is de officiŽle taal van ServiŽ en Montenegro en een van de officiŽle talen in BosniŽ en Herzegovina.

Je leert ook over de lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Belgrado bezoekt.

Servisch leren voor werk of vakantie?

De Servisch leren is een goede keuze wanneer je in je werk met bedrijven uit ServiŽ te maken krijgt. Maar ook voor vakantiegangers naar dit deel van voormalig JoegoslaviŽ biedt deze taalcursus een prima basis.


Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Servisch

Srvisch leren spreken

De taalcursus Servisch voert je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

Je leert ook over de lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Belgrado bezoekt.

Woordenschat

In de cursus Servisch leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat en heb je al snel Servisch leren spreken en schrijven.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

De cursus duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen.

Ringband

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf179,00 euro

Bijzonderheden

Tijdelijk met gratis Taal-app,Goede basis voor werk en vakantie,Taal leren in je eigen tempo

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.