Kronenburgh Business College

Next: Sales A - Key-Accountmanagement (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze bedrijfsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carriŤre: Ik ga richting de Sales: CommerciŽle Economie. Heb jij een 'gun-factor'? Ben jij een relatiebouwer? Kun jij niet op kantoor zitten, maar wil je er op uit en met klanten aan de slag? Zie jij de win-win voor de klant en jouw organisatie? Meld je dan aan!

De accountmanager verkoopt producten of diensten aan andere bedrijven B2B. De accountmanager is thuis binnen het vakgebied van sales en marketing. De accountmanager weet een goede klantrelatie op te bouwen als onderdeel van de sales cycle: verkoopgesprekken voeren, offertes uitbrengen, onderhandelen, leveren! De accountmanager werkt nauw samen met de marketeers om zo mooie verkoopresultaten te realiseren. De accountmanager is in staat planmatig een key Account goed te bedienen.

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Sales ADe opleiding Sales A richt zich op:- theoretische kennis, inzicht en rekenvaardigheid op het gebied van: algemene verkoopgrondslagen en -principes, marketingbegrippen en commerciŽle processen;- het voeren van een gestructureerd behoeftegericht verkoopgesprek en het onderhandelen over de verkoop van producten en diensten.Key AccountmanagementDe opleiding Key Accountmanagement richt zich op:- de theoretische kennis rondom Key-Accountmanagement, zoals Klant en koopgedrag, Inkoop en logistiek, de salesorganisatie, strategisch accountmanagement, accountplan, budget, klantbeheer en klantbehoud;- het schrijven van een Key-Accountplan.

Opleidingsduur

8 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 1000

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.