Kronenburgh Business College

Salarisadministrateur (Deeltijd MBO4 - Den Haag / Online)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Door deze deeltijd MBO4 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in één klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO4+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO / MBO4+ werk- en denkniveau hebt. Verder toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Alle medewerkers binnen de organisatie kijken maandelijk uit naar jouw werk: de loonstrook en de storting van het salaris. Kortom werk dat er toe doet. Kronenburgers maken het verschil!

Actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving is onontbeerlijk. De salarisadministrateur kan loonberekeningen maken (netto-bruto, bruto-netto), vragen hierover beantwoorden en wetswijzigingen op de juiste manier toepassen. De salarisadministrateur werkt op de (salaris)administratie van een bedrijf of instelling of bij een accountantskantoor of speciaal salarisadministratiekantoor. Dan doe je de salarisadministratie van een aantal bedrijven.

(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

DinsdagsBeroepsspecifiek:- Human Resources;- Kantoorpraktijk;- Uitzenden Detacheren;- Investigating Customer Services;- Profiel HRM: in-, door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (Presenteren, Onderhandelen en Vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).DonderdagsGeneriek:- Nederlands, Engels en Rekenen.Beroepsspecifiek:- BKL Arbeidsrecht;- BKL Loon;- MPZ Personeel, Organisatie en Communicatie;- Keuze: (1) Lean Creatief of (2) Business and Environmental Sustainability.KeuzedelenBinnen deze opleiding is er een keuzevak (keuzedeel):Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).LoopbaanburgerschapJe maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (je baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

62 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 39839

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.