IMF Academy (International Management Forum)

Cyber Security Fundamentals - 4-daagse training

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 4-daagse Cyber Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA

Het ISACA Cyber Security Nexus (CSX)* certificeringspad
Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA's nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. De Cyber Security (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (Cyber) Security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training is op kennis gebaseerd terwijl de Cyber Security (CSX) Practitioner training op skills gebaseerd is.

Over ISACA (Information Systems Audit and Control Association)
ISACA is een internationale Cyber Security, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van Cyber Security, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft ruim 140.000 leden in 180 landen. Bekende certificeringen van ISACA zijn CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en Cyber Security (CSX).

Voor wie?
Wilt u uw technische Cyber Security kennis op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit de training voor u. Qua functionarissen denken wij o.a. aan security officers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, IT managers, informatiemanagers en IT auditors.

Opleidingsinhoud

inhoud training
De Cyber Security (CSX) Fundamentals training bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

Cyber Security concepts
Cyber Security architecture principles
Security of networks, systems, applications and data
Incident response
Security implications and adoption of evolving technology


Het Cyber Security (CSX) Fundamentals lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Behandeld worden o.m. onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het 4-daagse lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen.

Examen
Het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen is een online examen dat u op elk gewenst moment op uw eigen PC kunt afleggen. U kunt u voor het examen inschrijven via de website van ISACA.

Voertaal
De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt in het Nederlands - en op verzoek in het Engels - gegeven.

Aantal deelnemers
Per training wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

Voorkennis
U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan de Cyber Security (CSX) Fundamentals training en te slagen voor het examen.

Niveau van de training
De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt gegeven op HBO/Bachelor niveau.

Lesmateriaal
Tijdens de training wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen. Met name op de laatste dag kunt u uzelf trainen aan de hand van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis van het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen van ISACA is de training voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt door de trainer de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk. U ontvangt van ons het bij deze training behorende lesmateriaal plus de officiŽle Cyber Security Fundamentals Study Guide van ISACA (t.w.v. € 50,-).

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan de Cyber Security (CSX) Fundamentals training en te slagen voor het examen. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt gegeven op HBO/Bachelor niveau.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van de 4-daagse Cyber Security (CSX) Fundamentals training bedragen € 3.780,- (excl. BTW) per persoon.
Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en het lesmateriaal.
U ontvangt van ons kosteloos de officiŽle Cyber Security Fundamentals Study Guide van ISACA (t.w.v. € 50,-).

Bijzonderheden

De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt in het Nederlands - en op verzoek in het Engels - gegeven.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.