CLS Trainingen

SolidWorks Simulation

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus SolidWorks – Simulation leert u effectief controleren of uw ontwerp klaar is om in gebruik genomen te worden. U leert vroegtijdig zwakke punten in uw ontwerp herkennen en verbeteren. Hierdoor krijgt u meer grip op kosten en productkwaliteit.

Natuurlijk wilt u er niet pas na de productie van het prototype achterkomen dat uw ontwerp mankementen vertoont wanneer het onder hoge druk komt te staan. SolidWorks Simulation Standard helpt u vroegtijdig zwakke plekken in uw ontwerp in kaart te brengen.

Middels een grote verscheidenheid aan testen, zoals bijvoorbeeld een krachttest of een druktest, controleert u of uw ontwerp klaar is om in gebruik genomen te worden. Zo heeft u meer controle over de kwaliteit die u levert aan uw klanten en bespaart u ook nog eens op de kosten.

Gedurende de cursus leert u de basis van SolidWorks Simulatie onder de knie te krijgen. U ontdekt hoe u uw product kunt testen door krachten en drukbelastingen aan te brengen voordat het product in productie gaat. We leggen u vervolgens uit hoe u de simulatiegegevens moet interpreteren en in kunt zetten om uw product te optimaliseren.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Deze training wordt in het Engels verzorgd.
Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar ontwerp in SolidWorks met de volledig geïntegreerde analyse-tools wil leren optimaliseren.

Voorkennis

Basiskennis van SolidWorks is vereist.

Duur

De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus ontvangen een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

den bosch

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.