Cottus Vakschool

Over de Vakschool

Cottus Vakschool staat voor bekwaam, betrokken en persoonlijk modulair onderwijs. Cottus Vakschool ondersteunt alle Cottus labels door gericht onderwijs aan te bieden om zo medewerkers en toekomstige medewerkers ruimer en beter inzetbaar te maken binnen hun professie. Door hard en soft skills in kaart te brengen en hierop een persoonlijk opleidingsplan te ontwikkelen om zo het rendement en uiteindelijk de productiviteit te verbeteren.

Opleidingen voor zowel voor particulieren als bedrijven

Cottus Vakschool is toegankelijk voor iedereen die gedegen technisch onderwijs en of technische trainingen zoekt. Wij voorzien in de behoefte van onze klanten, externe bedrijven met een opleidingsvraagstuk, particulieren en onze eigen medewerkers.

Stap voor stap word de cursist door onze ervaren en gekwalificeerde docenten begeleid door het opleidingsprogramma. Daarom starten we altijd eerst met een uitgebreid intakegesprek waarin we samen met de cursist gaan kijken wat zijn ervaring is op het gebied van lassen. Daarna voeren we een lastest uit om praktisch goed te kunnen beoordelen welke competenties de cursist reeds beheerst. Na deze test wordt er een opleidingsadvies afgegeven over het NIL-instroomniveau.

Het voordeel van de modulaire aanpak is het persoonlijke karakter en de individuele snelheid van leren om de overdracht van kennis zo vloeiend mogelijk te laten verlopen waardoor het effect op productiviteit snel zichtbaar wordt.

Bekijk al onze opleidingen

De cursist staat centraal

Wij stellen de cursist centraal door hem of haar inspraak te geven in zijn of haar eigen leerproces. We betrekken onze cursisten bij de leerstof, onze manier van lesgeven en de doorloop van de cursus, training of opleiding. Zo wordt een training of opleiding een traject wat je gezamenlijk aangaat en uiteindelijk moet leiden tot een certificaat of diploma.

Bij aanvang van een NIL gecertificeerde opleiding gaat de lasdocent, lasmeester of projectmanager van Cottus Vakschool eerst een gesprek aan met u om te beoordelen waar uw exacte opleidingsbehoefte ligt. Daarna zal er een korte lastest worden afgenomen om ervoor te zorgen dat de opleiding die u wenst af te nemen ook degene is die bij u, of uw personeel past. Naar aanleiding van deze lastest zal er een opleidingsadvies worden verstrekt; dit allemaal om ervoor te zorgen dat het opleidingstraject zo soepeltjes mogelijk verloopt.


Adresgegevens

Cottus Vakschool geeft o.a. opleidingen in:
  • Apeldoorn
  • Heerenveen

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Cottus Vakschool' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Twentepoort west 11-C

7609 RD Almelo