TAT Beroepsopleidingen

Werken in de luchtvaart IATA opleidingscentrum Bekijk je opleiding!
IATA Authorized Training Center
IATA OPLEIDINGSCENTRUM

292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Kleine klassen

ALL-INCLUSIVE PAKKET

Uitgebreid nazorg programma

BEGELEIDING NAAR EEN BAAN

Direct solliciteren

TAT Luchtvaart & Hospitality Schiphol

Trekt de enerverende wereld van het reizen jou ook aan? Verken jij graag de wereld om je heen? Dan ben jij bij TAT aan het juiste adres!

TAT Luchtvaart & Hospitality leidt studenten op tot:

  • Steward(ess)
  • Manager/Purser
  • Grondsteward(ess)
  • Host(ess)
  • Reisleider
  • Travel Consultant

Studeren bij TAT opleidingen

Wat maakt studeren bij TAT uniek?

TAT is een particuliere onderwijsinstelling. Dit betekent dat we garant staan voor een hoogwaardige kwaliteit aan trainingen en opleidingen.

  • Kleinschalig – je krijgt les in kleine klassen
  • Persoonlijk – jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat voorop
  • Professioneel – je krijgt les volgens een internationaal lesprogramma ontwikkeld door de aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Wat ga jij doen met een diploma van TAT opleidingen?

Studenten van TAT gaan werken bij de IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen, afhandelingsmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld. Zij werken als steward(ess), grondsteward(ess), manager, host(ess), reisleider, travel agent of travel consultant. En wil jij na TAT nog een studie doen? Dat kan! Sommige studenten stromen door naar het HBO.

Praktijkgerichte vakopleiding

Met een diploma van TAT heb jij een stevige basis om in de luchtvaartbranche te werken. Je krijgt les vanaf de luchthaven Schiphol. Alle klaslokalen hebben direct uitzicht op de take-off en landingsbanen. Natuurlijk bezoeken we regelmatig de luchthaven zodat jij een goed beeld krijgt van jouw toekomstige werkveld.

Een vak leer je pas echt als je het in de praktijk ervaart, daarom ga je aan de slag met simulaties en casussen. Tijdens de praktijklessen maak je gebruik van onze eigen vliegtuigcabine. Hier worden situaties nagespeeld om ervaring op te doen voor later. Ook krijg je theoretische leerstof en zal je les krijgen in de vakken die jij nodig hebt om jouw carrière in de luchtvaartbranche te starten.

Tijdens de opleiding vinden wij het niet alleen belangrijk dat je alles leert over de werkzaamheden van een luchtvaartdienstverlener, maar ook over jezelf. Dit noemen we persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel tijd in gestoken tijdens de opleiding om te kijken wie je bent en wat je wilt. Het is namelijk belangrijk dat je jezelf goed kent voordat je aan de slag gaat in een enerverende wereld zoals de luchtvaart.

Bij TAT werken we in kleine klassen. Dit doen wij zodat iedere student persoonlijke aandacht krijgt.

Onze trainers komen uit de praktijk. Ze werken zelf ook in de luchtvaart en zijn daardoor altijd up-to-date. De trainers weten waar ze het over hebben en willen jou graag alles leren over het vak.

Begeleiding tijdens & na de opleiding

Met een opleiding van TAT zit je dichtbij de kern. Wij houden je altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de luchtvaartbranche. Daarom kan je ook na het afronden van je opleiding gratis extra trainingen volgen. En staan we altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens de sollicitatieprocedures of de eerste werkweken bij een nieuwe werkgever. Met 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen kan je overal solliciteren. Waar wil jij werken?

Kom eens langs!

Opgeven voor een open dag kan via klantsupport (070 887 54 95) of via onze website www.opleidingstewardess.nl


Adresgegevens

TAT Beroepsopleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Schiphol

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'TAT Beroepsopleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens: