Thuiscursus.nl

Wie zijn we

Over Thuiscursus.nl

Thuiscursus.nl is een internationaal erkend opleidingsinstituut dat meer dan 350 erkende opleidingen aanbiedt in zes Europese landen. Alle opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn praktijkgericht en leiden tot een erkend diploma.

Elk jaar volgen duizenden studenten een opleiding via Thuiscursus.nl. Zij vinden een baan, beginnen een nieuwe carrière of starten als zelfstandig ondernemer.

Onze thuiscursussen worden ontwikkeld en begeleid door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor is een opleiding die je volgt via Thuiscursus.nl uitermate praktijk- en baangericht!

Onze onderwijsinstelling en docenten zijn geregistreerd in het Nederlandse CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en voldoen daardoor aan de strengste kwaliteitseisen.

Wie kan onze opleidingen volgen?

Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om een cursus via Thuiscursus.nl te starten, tenzij dit specifiek is vermeld. De opleidingen zijn toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je in de kortst mogelijke tijd jouw erkende diploma behaalt.

Keuze uit meer dan 250 beroepsopleidingen

Op Thuiscursus.nl vind je zeker een opleiding die bij jou past! Je kunt kiezen uit een aanbod van meer dan 250 beroepsopleidingen, zoals management-, detailhandel-, horeca-, ICT-, en schoonheidsopleidingen.

Tijdens je studie geniet je van twaalf maanden professionele en persoonlijke begeleiding van je docent. Dit maakt de opleiding zéér praktijk- en baangericht. Ook met de oefeningen die je docent aan elk hoofdstuk toevoegt, train je je praktische vaardigheden, en bereid je je optimaal voor op het examen.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding worden omschreven als de beste van Nederland.

De beste IT-infrastructuur en begeleiding

Thuiscursus.nl faciliteert studenten vanuit de meest technologische servers en IT-infrastructuur. Via razendsnelle internetverbindingen log je in op ons studentenplatform en krijg je van daaruit jouw persoonlijke begeleiding. Ook onze medewerkers en docenten staan permanent voor je klaar om je de juiste studiebegeleiding te geven.Adresgegevens

Thuiscursus.nl geeft o.a. opleidingen in:
  • Afstandsonderwijs

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Thuiscursus.nl' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Druivenstraat 25-31

4816KB Breda