NHBO

Over NHBO

“Waarom jij bij NHBO wilt studeren?”

NHBO biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 300 klassikale opleidingen en thuisstudies is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals bijv. Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc.

Praktijkgericht onderwijs

Al onze opleiding worden ontwikkeld en begeleid door topdocenten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Hierdoor is jouw opleiding uitermate praktijkgericht, en ben jij direct inzetbaar na het behalen van je diploma! Omdat je in korte tijd een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van NHBO ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO.

Klassikale opleidingen

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges kunt focussen op de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren.

Onze klassikale opleidingen volg je in de avond of in het weekend zodat jij je studie perfect kunt combineren met bijvoorbeeld je baan of je gezinsleven.

Thuisstudies

Stage lopen is bij onze thuisstudies geen verplicht onderdeel van het curriculum; en dus geen onderdeel van het examen of randvoorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren.

All-in studiekosten

Het inschrijfgeld voor al onze opleidingen is “All-in” (m.u.v. de klassikale beauty-opleidingen). Dat betekent dat je één bedrag betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen, en jij dus nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Voor de thuisstudies betreft dit: de studiemap, 12 maanden begeleiding van een docent, toegang tot de online leeromgeving, examen en eventueel herexamen. Voor de klassikale opleidingen is dit de studiemap, een x aantal colleges, en je examen (en evt. herexamen)

TIP: Studiekosten boven de €250,- kun je als aftrekpost opvoeren bij je aangifte inkomstenbelasting.

Alle voordelen van NHBO op een rij:

 • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
 • Ruim 300 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+ werk en denk niveau
 • Erkend onderwijs met erkende diploma’s in korte tijd
 • Studenten zijn direct inzetbaar door de praktijkgerichte insteek
 • All-in prijzen (studiemateriaal, 12 maanden begeleiding van docent of colleges, toegang online leeromgeving, en (her)examen) dus nooit onverwachte kosten (m.u.v. de beauty-opleidingen)
 • De hoogste klanttevredenheid van Nederland
 • Geen vooropleiding vereist
 • Gratis opleidingen inzien
 • Gratis proefhoofdstukken bij alle opleidingen
 • Gratis studieadvies van onze opleidingsconsulenten


Adresgegevens

NHBO geeft o.a. opleidingen in:
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'NHBO' of maak gebruik van onderstaande gegevens: