Kronenburgh Business College

Maak het verschil !

Het Kronenburgh Business College is als particuliere school dé partner van het bedrijfsleven. We leiden op voor verschillende functies in de richtingen International Business, Marketing & Sales, Makelaardij, Juridische en Financiële dienstverlening, Human Resource Management de Uitzendbranche (Intercedent), Management, Projectmanagement en Ondernemen. Onze docenten werken zelf ook binnen het bedrijfsleven en willen hun kennis en ervaring graag met u delen en u begeleiden richting een certificaat of diploma.

Nederland is diplomaland. Werkgevers willen kwaliteit van medewerkers bevestigd zien in behaalde diploma's. Bij het Kronenburgh Business College kunt u daarom kiezen voor:

  • Focusmodules: certificering door het Kronenburgh Business College;
  • Praktijkopleidingen: externe diplomering bij de exameninstellingen: Associatie, IPMA, SVMNIVO, WFT NIVO;
  • MBO3-4 Beroepsopleidingen: instituutsdiplomering door het Kronenburgh Business College;
  • MBO3-4 kwalificerende opleidingen: OCW erkende diplomering door het Kronenburgh Business College;
  • HBO Bachelor met internationale erkenning via Kronenburgh International Business School.

 

Focusmodules zijn modules uit onze kwalificerende MBO3-4 opleidingen. Door deel te nemen aan een focusmodule, kunt u precies die module uit onze opleidingen kiezen waaraan u nú behoefte heeft in uw dagelijkse praktijk.

 

De Praktijkopleidingen zijn gericht op het behalen van diploma’s bij externe exameninstituten zoals, Associatie voor Examinering, SVMNIVO, en WFTNIVO. Het Kronenburgh Business College verzorgt de colleges / examentraining. U doet extern examen.

 

De Beroepsopleidingen van het Kronenburgh Business College komen voor een groot deel overeen met onze kwalificerende MBO3-4 opleidingen. Echter, u hoeft geen BPV (stage) opdrachten te maken, geen keuzedelen te volgen en geen examen (proeve van bekwaamheid) te doen. Ook de generieke modules (Nederlands, Engels en Rekenen) komen te vervallen. U hoeft niet werkzaam te zijn in een voor de opleiding relevante functie (baan). U volgt dus alleen de beroep specifieke modules; ideaal wanneer u reeds beschikt over een MBO3-4 diploma, maar naar een andere beroepenveld wilt overstappen: ‘Career move’.

 

De kwalificerende MBO3-4 opleiding van het Kronenburgh Business College resulteert in een door ministerie van OCW erkend diploma. Naast dat u college volgt, bent u ook werkzaam binnen een relevante functie bij een erkend leerbedrijf (Activity Based Learning). Uw werkuren tellen dan mee en u hoeft niet apart stage te lopen. U maakt als bewijs van uw praktijkervaring verschillende opdrachten. U neemt deel aan de landelijke examens Nederlands, Engels en Rekenen. De laatste module is het keuzedeel. U kunt kiezen uit de module Lean Creatief of de module Duurzaam Ondernemen. De opleiding wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid: het eindexamen. Tijdens de proeve laat u zien alle competenties te beheersen en dat u dus “diplomawaardig” bent. De proeve wordt afgenomen op de werkplek waar u helemaal thuis bent. Bij enkele opleidingsrichtingen is het mogelijk om zowel op MBO3 als MBO4 examen te doen.

Kronenburgh International Business School biedt een HBO Bachelor International Business.

 

Bij het Kronenburgh Business College hanteren we het THINK - ACT - GROW - leerprincipe. Tijdens de werkcolleges bespreken we (klassikaal) de leerstof bijvoorbeeld tijdens de module Marketing (THINK). Vervolgens gaat u toepassen in de werkpraktijk en u maakt opdrachten. U schrijft bijvoorbeeld een marketingplan (ACT). Elke collegedag zetten we weer een stapje verder zodat u uitgroeit tot die professional waar het bedrijfsleven op zit te wachten (GROW).

 

Wij verzorgen onze werkcolleges op dinsdagmiddag en avond en op donderdagmiddag en avond. Wanneer u zowel op dinsdag als donderdag werkcolleges volgt, kan de opleiding versneld worden afgerond.

Ons Collegegebouw staat midden in het centrum van Den Haag bij het Plein met de vele terrassen en nabij gelegen winkels.

Op het plein kunt u uw fiets of brommer gratis stallen of uw motor parkeren. Naast de Pleingarage zijn er nog meerdere garages beschikbaar.

Het is ongeveer 7 minuten lopen van Centraal Station naar ons Collegegebouw. We zijn dus ook met OV makkelijk bereikbaar.

Elke dinsdagavond is er bij het Kronenburgh MEAO College een ‘inloopavond’. U kunt dan langskomen om kennis te maken (tenzij anders is vermeld op onze site). We bespreken dan samen welke richting voor u interessant is en beantwoorden al uw vragen.


Adresgegevens

Kronenburgh Business College geeft o.a. opleidingen in:
  • Den Haag

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Kronenburgh Business College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: