Evofenedex Opleidingen

Gooskens Hout

“Maatwerk heftruckopleidingen geven onderscheidend resultaat.”

evofenedex

Over evofenedex

evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

Thema’s

360° logistiek en internationaal ondernemen

Vervoer

Hindernissen in het goederenvervoer remmen het werk van ondernemers. evofenedex wil deze hindernissen wegnemen door meer en slimmere infrastructuur, hogere service in vervoermarkten en werkbare regels voor ondernemers die hun bestelauto als werkpaard gebruiken.

Magazijnen

Nederland telt ruim 100.000 bedrijven met een magazijn. Een efficiënte logistiek begint en eindigt daar. evofenedex zorgt er daarom voor dat overheidsregels werkbaar zijn en heftruckchauffeurs, orderpickers en logistiek managers veilig en efficiënt kunnen werken.

Internationaal ondernemen

Steeds meer ondernemingen zijn internationaal actief of ondervinden de gevolgen van mondiale ontwikkelingen. Samen met deze ondernemers stimuleert evofenedex export en het delen van kennis tussen bedrijven.

Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen zijn essentiële ingrediënten voor alledaagse gebruiksvoorwerpen zoals schoonmaakmiddelen en producten die van levensbelang zijn, zoals medicijnen. Samen met evofenedex investeren bedrijven in een veiliger vervoer, opslag en gebruik van deze stoffen.


Adresgegevens

Evofenedex Opleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Zoetermeer (Wijk18)

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Evofenedex Opleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Signaalrood 60

2718 SG Zoetermeer (Wijk18)